Замяна и връщане на стоки

Всичко е наред дори
да промениш решението си!

Стараем се винаги да се съобразяваме с теб и  разбираме, че грешки се случват – понякога сами ги правим. Преди всичко искаме да се наслаждаваш на нашето секси бельо независимо от всичко. Ако възникнат затруднения, не се колебай да се свържеш с нас, ние ще ги разрешим по най-ефективния начин.

Замяна на стоки

Замяна на стока е възможна независимо от причината в рамките на 30 дни от деня на доставка на поръчката.

Lussuria.bg поема разходите за транспортиране на заменените стоки, ако са изпратени грешни стоки, повредени стоки, дефектни стоки, използвани стоки или правилният продукт, но с грешен размер.

Купувачът поема разходите за доставка на стоките за замяна, ако са поръчани грешни стоки, купувачът вече не иска поръчаните стоки или иска друго, или пък поръчания от купувача размер не му става и се нуждае от друг. Стоките, които се връщат за замяна трябва да бъдат перфектно и оригинално опаковани в оригиналната опаковка, която да не е нарушена.

Стоките не трябва да се перат или използват. Ако тези условия не са изпълнени продавача си запазва правото да не уважи правото на замяна на стоките.

Връщане на стоки

Връщането на стока е възможно, независимо от причината до 15 дни от деня на доставка на поръчката.

Купувачът поема разходите за транспортиране на стоките до продавача, а Lussuria.bg се задължава да върне на купувача пълната сума от стойността на поръчката при условие, че се върне цялата поръчка или само част от стойността за стоките, които се връщат.

Върнатата стока трябва да бъде идеално и оригинално опакована в оригиналната опаковка, която да е ненарушена, стоката да не е прана или използвана. Ако тези условия не са изпълнени, продавачът си запазва правото да не уважи правото за връщане на стоката.

Политика и процес на рекламация

Ние сме запалени по секси дамско бельо. Ние не продаваме дамско бельо – ние даваме възможност на жените да се чувстват по-силни от всякога!

Ако смятате, че бельото ни не е качествено, не е с добра кройка или просто не се чувствате добре в него – не го носете. Ние знаем колко хубаво е нашето бельо и искаме да сте щастливи в него! Ако не ви харесва как се чувствате, когато го носите – върнете ни го! Никога не трябва да носите това, което не ви кара да се чувствате фантастично в него! И накрая, ако просто не ви харесва, просто ни кажете и го върнете – ние ще ви върнем парите!

Хигиенни правила

Надяваме се, че всички сме наясно със спецификата и чувствителността на стоките, които продаваме, както и че когато става дума за бельо, това е преди всичко хигиенно чувствителна тема. Имайки предвид, че бельото се използва в контакт с интимни части на тялото трябва да знаеш, че ако искаш да пробваш стоката след получаване, можеш да го направиш само върху твоето бельо.

Връщане и замяна на стоки няма да е възможно, ако:

– Ако става въпрос за долни части на бельото – бикини и чорапи, независимо дали са отворени
– Ако върху върнатото бельо се забележи, че е пробвано без спазване на правилата (контролът ще се извършва с ултравиолетова светлина)
– Ако стоките имат специфична миризма от контакт с кожа/парфюм
– Ако стоките са изпрани и миришат на белина/омекотител
– Ако стоките нямат оригинален етикет или е повреден
– Ако стоките  са повредени

Практически стоката може да бъде върната, ако веднага при получаване на стоката се установи, че не е подходяща или пък стоката е пробвана по гореописаните правила.

Как да разбереш дали си избрал правилния размер за себе си?

Прочети повече за това в статията Ръководство за размери.